Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A vállalkozásfejlesztés volt a téma Nagyhegyesen

Nagyhegyesen tartottak vállalkozásfejlesztési fórumot szerdán (május 17.), amely során az aktuális pályázati lehetőségekről is esett szó a Széchenyi 2020 Program keretén belül. Bajusz Istvánné, Nagyhegyes polgármestere és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követte a Széchenyi Programiroda feladatainak bemutatása Buzás László regionális igazgató által.

A Programiroda tanácsadói és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) területi felelősei ismertették az aktuális, elsősorban vállalkozók számára elérhető pályázati lehetőségeket, illetve a praktikus pályázati tanácsokat, így Dr. Szabóné Sós Judit, valamint Dr. Baracsi Ágnes és Kocsis Róbert, illetve az FHB Bank képviseletében Román Tibor.

A résztvevők külön előadás keretében ismerhették meg a hiteltermékkel kombinált pályázati konstrukciók pénzintézeti előírásait, eljárásrendjét. Az esemény végi kerekasztal beszélgetés során interaktív beszélgetés során számos érdekes pályázói kérdés, észrevétel, és probléma került megtárgyalásra.





hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: