Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A “Címvédők” lefőzték a többieket Hajdúdorogon

A “Hajdúdorogi Nyárbúcsúztató” X. hagyományőrző Slambucfőző Verseny nem szűkölködött vendégekben és finom falatokban. A hétvégén megrendezett eseményen a napsütötte városi strandon több száz vendég előtt ragadott fakanalat és töltötte meg a bográcsokat minden jóval a 38 versenyző csapat. Végül 43 slambucot kóstolhatott meg a zsűri, amelynek nem volt könnyű dolga a remek étkek rangsorolásakor.

Az első tüzet Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere gyújtotta meg, illetve köszöntötte a vendégeket, míg a fővédnök Pogácsás György alpolgármester értékelte a rendezvényt este.

Sztárvendégként Delhusa Gjon és Dankó Szilvi lépett fel, de akik más muzsikára vágytak a kívánságműsor keretében kérhették kedvenc számaikat.

A slambucfőző verseny fődíját, vagyis a Party Üstház szettet stílszerűen a “Címvédők” nyerték a Hadházi Kertbarát és a Dorogi betyárok csapata előtt. Különdíjat kapott a Slambucik, a Hajdúk utódja, valamint a Lovas Hajdúk Egyesülete csapata. A szerencsejegy nyertese, amely egy kontakt grill volt, Dankó Jánosné lett.

További sok-sok fotó a Hajdúdorogi Hírmondó facebook oldalán nézegethető meg, több galériában!

A képeket a Hajdúdorogi Hírmondó munkatársa készítette.







hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: