Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Állami kitüntetéseket kaptak a Hajdú-Bihar megyei cégvezetők

Az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapott több Hajdú-Bihar megyei személy, köztük a Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke által felterjesztett Miklóssy Ferenc, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke, valamint Novotni Lajos, a HAJDU Cégcsoport Igazgatóságának elnöke. Mellettük megyénket képviselte a kitüntetést kapók között Bárány László, a Master Good cégcsoport tulajdonosa, a Magyar Broilerszövetség elnöke is.

Az Áder János köztársasági elnök megbízásából az államigazgatás, a tudományos és a gazdasági élet területén kimagasló teljesítményt nyújtó szakembereknek kitüntetéseket átadó Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elmondta: a most elismerésben részesültek nemcsak munkájukkal, hanem személyes példaadásukkal is hozzájárulnak Magyarország előrejutásához. Kiemelte: olyan tevékenységeket díjaztak, amelyekre a jövőnket építhetjük, és amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy nemzetünk a későbbiekben is megállja a helyét.

Miklóssy Ferenc életrajza

Novotni Lajos életrajza

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: