Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kerékpárt nyerhet a Farmer Expón a megyei önkormányzat standjánál

A 26. Farmer Expón (a megnyitóról IDE kattintva olvashatnak) a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat standját a sportcsarnoki térben találhatja meg minden érdeklődő. Itt többek között olyan 13+1 kérdéses teszttel várnak mindenkit, amely a klímaváltozással kapcsolatban méri fel tudását a bátraknak. A legügyesebbek sorsoláson vesznek részt, amelyet hétfőn, vagyis augusztus 21-én a Best Fm Rádióban nyilvánosan tartanak, s az itt legszerencsésebb kvízkitöltő egy igen értékes, mintegy 100 ezer forintot érő városi kerékpárt nyerhet, a megyei önkormányzat felajánlásából.

Érdemes tehát akár szombaton, akár még vasárnap is ellátogatni Debrecenben, a Debreceni Egyetem Agrárcentruma területén található Farmer Expóra, a Böszörményi úton, ahol egyébként a számos kiállító között a megyei önkormányzat nemcsak a “Klímatudatos tesztjével”, de a Foglalkoztatási Paktum irodája révén álláslehetőségekkel is várja a vendégeket, emellett Hajdú-Bihar, sőt, a határon túlról Hargita megye ízeivel is megismerkedhet bárki, aki délután 18.00 óráig kinéz az Agrárra.

A tesztben többek között a globális klímaváltozással, a Föld felszíni vizeivel, növényvilágával, a hulladékkezeléssel, illetve a magyarországi természetvédelemmel kapcsolatosan kapnak érdekes kérdéseket a játékos kedvűek, így nemcsak a bicikliért szállhatnak versenybe, de hasznos tudásra is szert tehetnek.





hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: