Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A TOP-os programok végrehajtása volt a fő téma a minisztériumban

A 2014-2020-as programozási időszakban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) végrehajtásának menetét vizsgálva tartottak kétnapos megbeszélést a Nemzetgazdasági Minisztériumban. Az egyeztető konzultáción a Hajdú-BIhar Megyei Önkormányzat részéről Pajna Zoltán elnök, Dr. Dobi Csaba jegyző és Dr. Csordás-László Enikő, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökségtől Czapp Zsuzsa ügyvezető-helyettes vett részt. A második napon tartott workshopon pedig Tasi Sándor alelnök képviselte a megyei önkormányzatot.

A TOP-os programok végrehajtásának hatékonysága mellett az önkormányzati koordináció tapasztalatairól is szó esett, akárcsak a megyei önkormányzatok ez irányú tevékenységéről, lehetőségeiről, hiszen ezek a feladatok – az egyes szereplők közötti közvetítés, munkájuk összehangolása – kiemelt fontosságúak a megyei önkormányzatok működése során. Mindemellett módszertani tájékoztatót is tartottak a workshop kapcsán.

További KÉPEK IDE kattintva érhetők el.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: