Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aranylakodalmas házaspárokat köszöntöttek a Megyeházán

Összesen hét, az ötvenedik házassági évfordulóját ünneplő párt köszöntöttek ma a Megyeháza Árpád termében. A megyei önkormányzat nevében Bulcsu László alelnök adott át ajándékcsomagot a Megyei Idősek Világnapi rendezvényén.

Egy társadalom érettségének egyik fokmérője az, mennyire tiszteli az idős tagjait. Az idősebb generációk iránti tisztelet ugyanis az egyik legfontosabb társadalmi alapérték – hangsúlyozta Bulcsu László a Megyeháza Árpád termében kedden délelőtt. A Megyei Közgyűlés alelnöke hozzátette: az idősek társadalmi szerepe felbecsülhetetlen, hiszen generációkat nevelnek fel, folyamatosan tanítják a fiatalokat a legkülönbözőbb élethelyzetekben: otthon a családban, vagy épp a munkahelyen. Ezért a fiatalok felelőssége, hogy megbecsüljék a magas életkort megért embereket, hiszen ők rendelkeznek azokkal az élettapasztalatokkal, amelyek nélkülözhetetlenek a következő generációk számára. 

Bulcsu László a Megyei Idősek Világnapi rendezvényén köszöntötte a megjelenteket, és adott át ajándékcsomagot a Megyei Közgyűlés nevében hét, az ötvenedik házassági évfordulóját ünneplő, Hajdú-Bihar megyei párnak. Az eseményt a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége Hajdú-Bihar megyei szervezete rendezte. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: