Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bronzérmesek a hajdú-bihari szakácsok a világversenyen

A harmadik helyet szerezte meg a luxemburgi szakács-világbajnokságon a Hajdúsági Regionális Culinary Team, amelyet a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is támogat. A szakácsok ma számoltak be a világversenyen szerzett tapasztalatokról.

A világ legnagyobb gasztronómiai versenye a luxemburgi Willeroy & Boch Culinary World Cup szakács világbajnokság. Az eseményt november 23. és 28. között rendezték öt kontinens 59 nemzetének részvételével. Magyarországot és Hajdú-Bihar megyét a Hajdúsági Regionális Culinary Team képviselte a regionális csapatok között. A hajdú-bihar megyei szakácsok bronzérmet szereztek a nemzetközi megmérettetésen. Az eredményekről és a tapasztalatokról ma tartottak beszámolót Hajdúböszörményben. Ezen elhangzott: a csapat azt tervezte, hogy dobogós helyet ér el, amelyet sikerült is megvalósítaniuk. A zsűritől kapott esetleges kritikákat pedig tapasztalatként és tanulságként értékelik. A bronzérmes csapatot a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat nevében Bulcsu László alelnök köszöntötte.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: