Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fontos eszközöket kaptak a megye mentő- és tűzoltócsoportjai

A szervezetek 27 millió forint értékben kaptak felszerelést. A pályázaton nyert eszközöket ünnepélyes keretek között adták át december 15-én, Debrecenben.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a megyében szolgálatot teljesítő önkormányzati tűzoltó és mentőszervezetek számára, a Magyar Tűzoltó Szövetséggel közösen pedig az önkéntes tűzoltó egyesületek részére írt ki pályázatot. Kovács Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, tűzoltó dandártábornok az eseményen elmondta: az önkormányzati szervezetek 15 millió, az önkéntesek pedig 12 millió forint értékű felszerelést vehettek át.  Az ünnepségen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett, aki méltatta a szervezetek munkáját, és sikeres munkát kívánt nekik. 

Az átadott eszközök között volt egyebek mellett védőkámzsa, kombinált sugárcső, motoros láncfűrész, sőt, még egy terepjáró is. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: