Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tettekkel a szavak helyett

Adventi Jótékonysági Estet szervezett a Tündérkör Alapítvány Debrecenben.

A 2015-től működő alapítvány arra hivatott, hogy támogassa a Hajdú-Bihar megyei lakásotthonokban élő gyerekeket. A szervezet igyekszik felkészíteni őket a felnőtt életre, ehhez pedig az élmény- és tapasztalatszerzés is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében egyebek mellett tanulmányi utakat, táborokat, különböző foglalkozásokat, előadásokat szerveznek, valamint segélyezéssel, tanácsadással, oktatással és képzéssel is próbálják megkönnyíteni a rászoruló gyermekeket életét.

Adventi Jótékonysági Estjüket december 5-én tartották a Grand CASINO-ban. Gyöngyösi Péter, a Tündérkör Alapítvány elnöke köszöntőjében röviden összefoglalta eddigi sikereiket, s egyben háláját fejezte ki a támogatók felé. 

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, a rendezvény fővédnöke pedig hangsúlyozta: örömmel állt e nemes ügy mellé. És teszi ezt minden olyan kezdeményezésnél, melyhez önzetlen társadalmi szerepvállalás szükséges.

Az est bevételét a Debreceni Egyetemi Központ Gyermekgyógyászati Intézetének adták át a rendezvény végén.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: