Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ülésezett a Hajdú-Bihar Megyei Diákparlament

A rendezvényt az Oktatási Hivatal Debreceni Pedagógiai Oktatási Központja szervezte, miután az Országos Diákparlament elfogadta a diákok erről szóló javaslatát.

Az Országos Diákparlamentet az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Államtitkársága rendezte meg, 2017. február 3-5. között. Az esemény a diákok által elfogadott 50 ajánlási pont elfogadásával zárult. Az 5. ajánlási pont tartalmazta azt a javaslatot, mely megyei diákparlamentek összehívását szorgalmazza, tanévente legalább egy alkalommal. 

A Hajdú-Bihar Megyei Diákparlamentet 2018. december 4-én tartották, Debrecenben, a Kós Károly Művészeti Szakgimnáziumban. Az eseményen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke is jelen volt, aki köszöntőjében méltányolta a kezdeményezést, és a diákokat arra bíztatta, hogy  megrendíthetetlenül higgyenek céljaik megvalósulásában.  

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: