Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hurka- és kolbásztöltő verseny Konyáron

Idén is megrendezték Konyáron a már hagyományosnak számító hurka- és kolbásztöltő versenyt. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormáyzatot Pajna Zoltán elnök képviselte az eseményen.

Igazi téli, hamisítatlan “disznótoros” idő fogadta szombat reggel azokat a csapatokat, amelyek beneveztek a hurka- és kolbásztöltő versenyre. Az eseményt Vig Szilárd, Konyár köszség polgármestere nyitotta meg. A verseny 10 óra után kezdődött, a programok délben diszntoros ebéddel folytatódtak. Délután pedig elkezdődött a közös tánc és vigadalom, a talpalávalót Fricz Kálmán és zenekara szolgáltatta. Az egész napos eseményt este hurka- és kolbászvacsorával egybekötött Disznótoros bál zárta. 

A programokat Konyár Község Önkormányzata, a Művelődési és Ifjúsági Ház, a Könyvtár és a Kurucz Albert Falumúzeum szervezte. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot Pajna Zoltán elnök képviselte. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: