Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projektmegvalósításról tartottak tájékoztató rendezvényt a Megyeházán

A Kedvezményezett Szemináriumot február 9-én rendezték az Interreg V-A Románia-Magyarország Program keretében a 2. Nyílt Pályázati Felhívás nyertes projektjei számára.

A találkozón köszöntőt mondott Pajna Zoltán, a Hajdú- Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, részt vett továbbá az Irányító Hatóság és a Közös Titkárság vezetője, valamint jelen voltak a Program magyar oldali négy megyéjéből kettő, Hajdú- Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye kedvezményezettjei. A rendezvényen egyebek mellett a projekt megvalósításáról, a felmerült költségeik elszámolhatóságának feltételeiről, a kommunikációs tevékenységeik során betartandó kötelezettségükről kaptak tájékoztatást az érintettek. Az eseményen a projekt partnereknek lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket, melyekre, -azok jellegétől függően- az irányító Hatóság, a Közös Titkárság, az Első Szintű Ellenőrzés, valamint az Információs Pontok kollégái válaszoltak.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: