Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hasznos felszereléseket kaptak az önkéntes mentőszervezetek

A zagyszivattyúkat, aggregátorokat és más hasznos eszközöket március 4-én, ünnepélyes keretek között vették át Debrecenben.

Az eseményen Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kiemelte: a cél elsősorban a lakosság biztonságának erősítése és az emberi életek védelme. Hozzátette továbbá, hogy fontos szerep hárul az önkéntesekre, akik motivált egyéni hozzáállásukkal, speciális képességeikkel erősítik a hivatásos szerveket. 

Az ünnepségen részt vett Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is, aki elismerését fejezte ki a pályázat nyerteseinek, munkájukhoz sok sikert kívánt.

Az eszközöket a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében az Európai Unió támogatásával adományozták a különböző egyesületeknek.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: