Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Régi épület újult meg Hajdúdorogon

A volt ITV székház irodáit a GAMESZ, a falugazdászok, és a Hajdúdorogi Start Szociális Szövetkezet számára alakították ki, valamint helyet kapott egy ügyintézési iroda is, ahol heti egy alkalommal várják az ügyfeleket pl. vízdíj befizetés, szemétszállítás befizetés céljából.

A beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) által valósult meg, mintegy 146 millió forintból. A projekt során megtörtént az épület teljes körű külső és belső felújítása (pl. homlokzat felújítása, tetőszerkezet cseréje, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés, napelemes rendszer kiépítése, a belső felújítás során vizesblokk fejlesztése, akadálymentesítés, irodahelyiségek, és egy bárki által igénybe vehető többfunkciós konferenciaterem kialakítása, valamint egy üzlethelyiség létrehozása).

Az ünnepélyes átadót június 7-én tartották, ahol Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke gratulált a beruházáshoz és egyben elmondta: ebben az időszakban összesen nyolc TOP-os fejlesztés valósul meg a településen. 

Csige Tamás polgármester és Pajna Zoltán, a HBMÖ elnöke

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: