Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Különleges programot indít a megyei önkormányzat

Települési Természeti Tőke szakmai anyagot készít.

Hajdú-Bihar megyében egyedülálló módon Települési Természeti Tőke szakmai anyag létrehozatalára készül a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, a Debreceni Egyetem Környezetgazdálkodási és Környezetpolitikai Központtal együttműködve.

A munka a BID-REX Interreg Europe projekt keretében zajlik, melynek első szakmai egyeztetése a Megyeházán volt, július 16-án.

A Program szakmai irányítója Dr. Karácsonyi Zoltán, a Környezetgazdálkodási és Környezetpolitikai Központ igazgatója. A Megyei Önkormányzat részéről Gonda-Magyar Andrea megyei főépítész szakmai koordinátorként vesz részt a munkában.

A különleges program célja, hogy a települési természeti tőke kialakításával a települések hatékony fejlesztéseket valósíthassanak meg, eredményesen javítsák a lakossági környezetet, turisztikailag inspiráló környezetet hozzanak létre.

Az együttműködés szakmai terepbejárással folytatódik, várhatóan 2019 szeptemberében.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: