Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Út- és színpadátadó volt Hajdúhadházon

A Lorántffy utca kapott aszfaltburkolatot, a Hadházi Szabadtéri Színpadot pedig felújították.

A fejlesztéseket július 30-án adták át hivatalosan. A Lorántffy utcai ünnepségen elhangzott: az út korszerűsítése hazai és európai uniós forrásból valósult meg, de hamarosan a Vörösmarty és a Petőfi utcák is új burkolatot kapnak. 

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke is jelen volt, aki köszöntő beszédében úgy fogalmazott: a városiasodás megköveteli, hogy a szilárd útburkolat ne különösebb privilégium, hanem az élet velejárója legyen. Méltányolta továbbá, hogy jól haladnak a hajdúhadházi beruházások, hiszen – mint mondta – egy kistérségi központnak ki kell tenni magáért sok szempontból, pl. az oktatás és a kultúra területén is. Utóbbi kijelentésében utalt a Hadházi Szabadtéri Színházi Fesztivál keretében átadott, megújult színpadra. 



Az esti ünnepségen Csáfordi Dénes polgármester elmondta, hogy már 5 éve használják a színpadot, de most volt lehetősége a városnak uniós forrásból, a zöld város projekt által öltözőt, vendéglátóegységet, teraszt és parkolót is építeni. 


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: