Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A finnországi Joensuu városában találkoztak az EXPRESS projekt partnerintézményei

EXPRESS projekt logo
Az EXPRESS projekt első partneri találkozója és tanulmányútjára 2023. június 27-28-án került sor a finnországi Joensuu városában.

A rendezvény keretében a partnerek bemutatták saját intézményeiket, főbb tevékenységeiket, valamint a projekt témájával kapcsolatos főbb kihívásaikat, a projekt folyamán elérni tervezett eredményeiket. Ezt helyszíni látogatás követte egy helyi távfűtést szolgáltató erőműbe, majd ezután egy, az erőművet kiszolgáló fafeldolgozóba.

A következő helyszíni látogatás célpontja egy kisváros központi fűtését szolgáltató erőmű volt, mely szövetkezetként működve a szerződött házaknak szolgáltat hőenergiát. Ezután a helyi egyetemen kaptak a résztvevők tájékoztatást az egyetem tevékenységeiről és arról, hogyan tudnak az egyetem szakemberei szaktudással segíteni a régióban működő hőszolgáltatóknak.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Egyéb kategória
Megosztás: