Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A hollandiai Oranjewoudban találkoztak a GOCORE projekt partnerintézményei

A GOCORE Interreg Europe projekt nyitórendezvénye 2023. április 5-6-án került megrendezésre a hollandiai Oranjewoudban.

A találkozó első részében a partnerek mutatták be saját régiójukat, szervezetüket, illetve céljaikat és tevékenységeiket, melyeket a projekt segítségével kívánnak elérni, megvalósítani. A délelőtt második felében a projekttervezésé volt a fő szerep, áttekintésre került a projekt menetrendje, mérföldkövei és határidői. A bemutatandó gyakorlatok tekintetében a partnerség megegyezett, hogy nem csak a jó, de a rossz példákat is bemutattuk, hiszen azokból is lehet tanulni, okulni. A projekt vezető szakmai koordinátoraként Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata a peer review módszertant mutatta be. Végül a szakmai szemináriumok menete került megvitatásra.

 

Késő délután egy közösségi kertet látogattak meg a résztvevők, ahol mintegy 150 rászoruló család számára tudnak egészséges, friss zöldséget és gyümölcsöt biztosítani. A kertbe a családok is rendszeresen ellátogatnak és dolgoznak, jó program ez minden tag számára. Az élelmiszerekből a helyi élelmiszerbankban is rendszeresen juttatnak.

A rendezvény második napja az adminisztratív jellegű projekt feladatok részletes áttekintése és megbeszélése mentén zajlott.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Egyéb kategória
Megosztás: