Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Megvannak a „Túrázz Hajdú-Biharban” nyertesei

A programot tavaly hirdette meg a vármegye önkormányzata.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata partnerként vett részt az Interreg Europe Program és a magyar állam társfinanszírozásában megvalósuló OUR WAY (A természeti és kulturális örökség megőrzése és népszerűsítése zöldutak segítségével című) projektben (https://www.interregeurope.eu/ourway/). Az ennek keretében elkészült Megyei Cselekvési terv egyik eleme a „Túrázz Hajdú-Biharban!” program.

A „Túrázz Hajdú-Biharban!” programot a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata 2022. év végén hirdette meg a vármegye természeti és kulturális értékeinek megismertetése céljából. A résztvevőknek a vármegye önkormányzata honlapjáról le kellett tölteniük Hajdú-Bihar Zöld Útlevelét, és a program időtartama alatt be kellett járniuk az Alföldi Kéktúra vármegyei szakaszát. Ezt az Alföldi Kéktúra pecsétjeivel kellett igazolniuk a zöld útlevélen, melyet 2023. november 30-ig kellett elküldeniük a vármegye önkormányzatához.

A hiánytalan bélyegzőkkel ellátott dokumentumot beküldők között egy-egy darab 30.000 Ft, 20.000 Ft, valamint 10.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt sorsoltunk ki; a nyereményeket december 13-án személyesen nyújtotta át Pajna Zoltán, a vármegyei közgyűlés elnöke Debrecenben, a Vármegyeházán.

(A fotón: Pajna Zoltán, Zajácz György III. hely.; Tapoti Krisztina I.hely.; Bóka Csaba II. hely.)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: