Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vármegyénk fejlesztési lehetőségeiről egyeztettek Debrecenben

A május 28-i szűkkörű megbeszélésen Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartott előadást.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara debreceni székházában volt a találkozó, melyen Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke, Rácz Róbert, Hajdú-Bihar vármegye főispánja, polgármesterek, a Debreceni Egyetem vezetői és vállalkozók, valamint kamarai tagok is részt vettek. A megjelenteket Miklóssy Ferenc, a HBKIK elnöke köszöntötte.

Navracsics Tibor miniszter a területfejlesztés aktualitásairól, Hajdú-Bihar vármegye fejlesztési lehetőségeiről tartott előadást.  A folyamatban lévő fejlesztésekről és előremutató döntésekről is szólt, melyek vármegyénk számára dinamikus növekedést biztosíthatnak a közeljövőben, ezzel is lehetőséget teremtve térségi szerepének erősítésében. Hangsúlyozta, hogy jövőben minden eddiginél nagyobb szükség lesz a térségi szereplők közötti párbeszédre a források hatékony elosztása érdekében. (fotók: HBKIK)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: