Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Match Day Festival Debrecenben!

A hazai mérkőzések napján különféle programokkal várják a drukkereket!

A programsorozat a DVSC labdarúgócsapatának hazai mérkőzéseihez kapcsolódva a DVSC és a Debreceni Campus Nonprofit Kft. összefogásával, és Hajdú-Bihar vármegye érintett településeinek közreműködésével valósul meg. A meccsnapokon, már most szombaton, augusztus 17-én is 17 településről, 8 útvonalon érkezhetnek az érdeklődők, a programra vágyók és a futballszeretők a Nagyerdőre. Az utazás a meccsnapi belépőjeggyel vagy DVSC-bérlettel rendelkezők számára díjmentes, és természetesen a hazautat is tartalmazza.

A kezdeményezés célja a résztvevők, érdeklődők minél jobb kiszolgálása, a családi, baráti közösségek, szurkolók számára olyan programkínálat életre keltése, amelyek teljesebbé tehetik a DVSC köré épülő élményeket a debreceni Nagyerdőben.

További információ: https://dvsc.hu/mindenki-a-nagyerdore-jon-a-match-day-festival/

Az augusztus 13-i sajtótájékoztatón Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője,
Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke (itt mint a DVSC Egyesület elnökségi tagja), valamint Miklósvölgyi Péter, a Campus Kft. ügyvezetője számolt be a részletekről.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: